American Gods Konusu

American Gods Konusu
American Gods Konusu





iMDb Puanı : 8,1

Tür : Dram

Tarih : 2017

Yapım : ABD

Konusu :

Neil Gaiman’ın 2001 seneninde yayımlanan aynı isimli romanından uyarlanan American Gods’ın senaryosunu Bryan Fuller ile Gaiman beraber kaleme alıyor. Starz kanalında 2017’nin ilk aylarında izleyiciyle buluşacak olan dizi,  gizemli ve sırlarla dolu bir geçmişe sahip olan Shadow’un hikayesini ele alıyor. American Gods, mitolojinin daha önceki Tanrıları ile çağdaş dünyanın teknoloji, uyuşturucu, aç gözlülük ve tanınmış kişi kişilere tapması neticesi doğan Tanrıların gittikçe kızışan anlaşmazlıklarının öyküsünü anlatıyor…

Geçmişte birtakım kirli işlere bulaşmış olan Shadow, cezasını bitirmek üzeredir. Artık tek istediği, eşi Laura’yla beraber suskun sakin bir hayat sürmek ve beladan olası mevki uzak durmaktır.

Ta ki, eşinin korkunç bir kazada yaşamını yitirdiğini öğrenene kadar. Cenazeye gitmek üzere bindiği uçakta bir adamla tanışır. İsminin çarşamba olduğunu söyleyen bu düzgün giyimli, ihtiyar adam, Shadow ile ilgili hiç kimsenin, hem de kendisinin dahi bilmediği şeyler anlatır ve onu yaklaşan fırtınaya karşı uyarır.

Bundan böyle artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır, zira günlük hayatın o sakin yüzeyinin altında, Amerika’nın ruhunu ele geçirmek için büyük bir savaş kopmak üzeredir.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger