Sherlock Konusu


Sherlock Konusu
Sherlock Konusu




Tür : Suç

Tarih : 2010

Yapım : ABD, İngiltere

iMDb Puanı : 9,2

Konusu :

Modern bir güncelleme ünlü Sleuth'u ve doktor ortağını 21. yüzyıl Londra'sında suç çözme buldu.

Sherlock'u hiç görmedin! Sir Conan Doyle'un kahramanını günümüze taşıyan Sherlock, modern teknolojiden yararlanan ünlü bir dedektif.

Sherlock Holmes bugün hayatta olsaydı cinayet dosyalarını nasıl çözerdi? Üç parçalı bir film dizisi olan Sherlock, bu soruyu ünlü dedektifi günümüze taşıyarak yanıtlıyor. Polise tavsiyede bulunan ve işe alınan bir dedektif olan Sherlock Holmes, gördüğümüz ilk bölümde John Watson'la tanışır ve Baker Sokağı'nda bir orijinal daire çizer. İlk davası, zehir ilacı olan intihar etmiş gibi görünen üç kişinin öldürülmesinden kimin sorumlu olduğunu bulmak.

Eleştirmenlerce beğenilen modern Sherlock Holmes'da The Other Boleyn Girl and Atonement'daki rolleriyle tanınan Benedict Cumberbatch'ı görüyoruz. Ortağı Watson'ı oynayan Martin Freeman, Asıl Aşk rolünde ve Otostopçunun Galaksi Rehberi'nde görülebilir.
BBC mini serisi Sherlock, ikinci sezonu ile seyircilerin önünde. Sherlock'un Benedict Cumberbatch'ı Watson ve Martin Freeman'ın iyi bir dengeleri var.

İkinci sezonda Sherlock Holmes'un kısa öykülerinden ve romanlarından uyarlanmış üç bölüm var. İlki, Belgravia'daki bir Skandal; Baskerville Hound'u, belki de ustanın en ünlü macerası; Üçüncüsü Reichenbach Güz. Eleştirmenlerce beğenilen modern Sherlock Holmes'da The Other Boleyn Girl and Atonement'daki rolleriyle tanınan Benedict Cumberbatch'ı görüyoruz. Ortağı Watson'ı oynayan Martin Freeman, Asıl Aşk ve Otostopçunun Galaksi Rehberi'ndeki başrol oynadığı rolüyle hatırlanıyor. Freeman'ın Cumberbatch ile olan isimlerinin yanında, şimdi Tinker Tailor Soldier Spy ve The Hobbit'i yazıyor. İlkini Smiley'in sağ kolu Peter Guillam'ı, ikincisini Bilbo Baggins olarak göreceğiz. Bu arada, kötü kötü Moriarty oyuncusu Andrew Scott'un ilk sezonunun Büyük Oyunu'nda ilk gördüğümde, dikkatinizi çekiyoruz.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger