Into the West Konusu

Into the West Konusu
Into the West Konusu




Tür : Macera

Tarih : 2005

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 8,1

Konusu :

19. Yüzyılda Amerikan Batı'sından gelen masallar, iki yerleşimciden, beyaz yerleşimcilerden biri ve Amerikan yerlilerden birinden bahsetti.

 BATI'YA, BEYAZ ADAM'IN BATI AMERİKA'YA YERLEŞTİRMESİ, AMERİKAN MİLLETLERİNİN DEPREMİNİN DEVAMI VE ÇATIŞMA ÇATIŞMASI DEVAM EDİYOR.

19. yüzyıl Amerika Yeni bir kıta, geniş topraklarıyla yeni bir dünya. Bir yandan, büyük umutlarla Amerika'ya göç eden Amerika'nın eski kıta sakinleri; Yerli Amerikalılar veya ortak adlarla Hintliler.

1820'lerin başında, ilk olarak Amerika'nın doğu kısmına, özellikle de Virginia ve çevresine yerleşen beyaz adamlar, Batı'ya ve Kaliforniya denilen verimli topraklara taşınmaya başladı. Bu yeni göç kaçınılmaz olarak beyaz ve yerliler arasındaki yüzleşmeye yol açacaktır. Tarihin en büyük ihtilaflarından biri uzun ve acı verici bir süreç olacak.

Batı’ya Amerika’nın nasıl ezildiği, bu toprakların nasıl kazanıldığı (veya nasıl kaybedildiğinin) gerçek hikayesi.

Steven Spielberg tarafından üretilen Into the West, ayrı bir yönetmen tarafından çekilen, her biri 2 saatlik 6 bölümden oluşan epik bir dizi. Beyaz Adam'ın Batı Amerika'ya yerleşmesi, Yerli Amerikalıların etkileriyle ve bölgenin 1825-1890 arasındaki gelişimini ele almaktadır.

Batıya Amerikan tarihinin en dramatik dönemi, yerli halkların kendi topraklarından, her iki tarafın perspektifinden ard arda geldiğini gösteriyor.

Bütçesinin 50 milyon dolardan fazla olduğu Batıya Giriş sürecinde, Amerikan yerlileri hem danışman hem de oyuncu olarak kullanıldı. ABD’de 10 Haziran’da yayınlanan ilk bölüm, yılın en iddialı TV prodüksiyonudur.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger