The Fades Konusu

The Fades Konusu
The Fades Konusu




Tür : Fantastik

Tarih : 2010

Yapım : İngiltere

iMDb Puanı :

Konusu :

Paul adında genç bir çocuk, kimsenin açıklayamadığı kıyamet düşleriyle perilidir. Sanki yeterince korkmuyormuş gibi, etrafındaki Soluklar olarak bilinen ölülerin ruhlarını görmeye başlar.

Fades diğer insanlar tarafından görülemez, koklanamaz, duyulamaz veya dokunamaz.

Zekice ve kibirli bir Fade olan Polus, tekrar insan olmanın bir yolunu bulduğunda, onu ve tüm ölüleri dünyaya geri dönmekten ve insan ırkını yok etmekten durdurmak Paul'e bağlıdır.

17 yaşındaki Paul ölü dünyanın ruhlarını görebilir. Şimdi arkadaşlarını ve ailesini dünyadan ayrılamayan ve eti kabul etmek üzere olan intikamcı bir ruhtan korumak zorunda.


İngiliz tarzı fantastik bir korku denemesi olan Fades, aklınızdaki tüm kalıpları bu türe dönüştürecektir. Aynı tencerede korkuları eritmeyi başaran komedi, sık sık popüler kültür çalışmalarına atıfta bulunurken kahramanı Paul, 17 yaşında bir lise öğrencisi.

Paul, annesi ve ikiz kız kardeşi Anna ile küçük bir şehirde sıradan bir yaşam sürdüğünde, sık sık kötü rüyalar görmeye başlar ve her zaman kirli lekeleri uyanır.

Bu hayallerini en iyi arkadaşı Mac ile paylaşan Paul, uyanıkken gördüğü bazı varlıkların aslında bu dünyadan ayrılamayan ölülerin ruhları olduğunu fark eder.

Bundan kısa bir süre sonra Paul, onun gibi bu varlıkları görebilen ve kendilerini Melek olarak adlandıran başka insanlar olduğunu keşfeder.

Doğaüstü güçleriyle öldükten sonra dünyadan ayrılamayacak ruhlara yardım etmeye çalışan Melek, yaklaşmakta olan bir tehlikenin de farkında; Yeryüzünde kalmak konusunda çok gergin olan bu huzursuz ruhların bazıları geri dönüş yolunu keşfetmek üzere.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger