Battle Creek Konusu


Battle Creek Konusu
Battle Creek Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2015

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,3

Konusu :

Dünya üzerinde farklı görüşlere sahip iki dedektif ekip kurarak sinizm, suçluluk ve aldatma kullanarak Battle Creek sokaklarını temizliyorlar.

“Breaking Badâ erek'i seri dünyaya benzeyen bir yapı oluşturan Vince Gilligan,“ Bad Battle Creek ”adlı yeni bir dizi oluşturmak için House MD crea, yaratıcısı David Shore ile bir araya geldi. imza. Gilligan, yaklaşık 10 yıl önce yaratılan bu projede birbirinden çok farklı bir bakış açısına sahip bir dedektifle bir FBI ajanı yarattı.

Bir araya gelirsek, Michigan'daki Battle Creek sokaklarını temizleme çabasını izleyeceğiz. 13 bölüm olarak sipariş edilen ve 2014-15 sezonunda CBS kanalında yayınlanacak olan da Battle Creekm olm oyuncuları yavaşlamaya başladı. Amel Ozan ve Russ 30 Rock   Russ tarafından hatırlanacak olan Dean Winters,  Las Vegas ’dan beri televizyonundan uzak olan Dedektif Russ Agnew” Josh Duhamel’i canlandırıyor. FBI ajanı Milton Chamberlain'ın karşısına çıkacak. Kal Penn (House M.D.) ve Damon Herriman (Justified) aynı zamanda dizinin pilot direktörü olarak Bryan Singer'de oynayacaklar.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger