Utopia Konusu



Utopia Konusu
Utopia Konusu



Tür : Bilim Kurgu

Tarih : 2013

Yapım : İngiltere

iMDb Puanı : 8,5

Konusu :

İnternette tanışan bir grup insanın gizemli cevapları tuttuğu düşünülen tuhaf bir grafik romanı keşfettikten sonra, kendilerini yalnızca 'Ağ' olarak bilinen acımasız bir organizasyon tarafından takip edildiğini görüyorlar.

Utopia, kült içinde bir kült romanı bulan bir grup insanın hikayesini anlatıyor. Kitabın geçen yüzyılda önceki felaketleri önceden tahmin ettiği ileri sürüldü. Grup yakında Ağ olarak bilinen bir kuruluşun hedefi haline gelir.

Ütopya; kabaca oluşturulmuş toplumların tanımı anlamına gelir.

Ütopya, Öz'ü cesaretlendirici ve korkutucu gibi ikiye ayırıyor ". Hikayemiz, tamamen paranoyak şizofren Mark Dane'nin yarattığı" Utopia Deneyimleri "olan ikinci seçeneği seçen bir grafik roman aracılığıyla gelişen olaylara dayanıyor. el ve takipçilerinin içeriği açısından içeriği bir sanat eseridir.

Ütopia'nın ilk bölümünü elinde tutan Becky, arkadaşlarına Wilson Wilson ve Ian'ı internette bulur, onlara dokunan harika bir komployu çözer. Tabii ki, Sağlık Bakanlığı Tabii ki, onları takip eden Ağ topluluğuna bağlı tehlikeli insanlar var ve sis perdesinin ilerlemesi kolay olmayacak ... Romanın yayınlanmamış ikinci kısmı tüm bunlara eklenecek ...


© Yabancı diziler | Powered by Blogger