Dexter Konusu


Dexter Konusu
Dexter Konusu





Tür : Gerilim

Tarih : 2006

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 8,7

Konusu :

Gün geçtikçe, hafif huylu Dexter, Miami polisi için kan sıçramış bir analist. Ancak geceleri, yalnızca diğer katilleri hedef alan seri katildir.

DEXTER'LA BULUŞUN

Gün boyunca adli tıp polisi, geceleri seri katil ve her ikisinde de çok başarılı. Kim bir katili başka bir katilden daha iyi anlayabilir! Dexter, insan duygularından mahrum etme, öldürme arzusundan ayrı olarak ahlaki değerleri olan seri bir katildir: Yalnızca yasalardan kaçmayı başaranları öldürür.

Bir yetim ve bir yetim olan Dexter bir polis memuru tarafından evlat edinildi. Dexter'ın karakterinin karanlık yüzü olan yeni babası, kısa sürede, insanları öldüren insanları öldürmesi önlenemeyen şiddet arzusunu kanalize edebileceğini keşfetti. Sonuç olarak, Dexter hem seri katilleri hem de teminatı kurtarmış olan diğer katilleri seçmeye başlamıştır. Dexter Morgan'ın büyük cinayetler arzusuna rağmen, oldukça sakin, iyi huylu ve kendi adamının izlenimini bırakıyor. Sempatik görünüşü sayesinde hiç kimse böyle "karanlık bir taraf" olabileceğinden şüphelenmiyor.

Şaşırtıcı komplo ve kahramanı olmasına rağmen, Dexter, ilk bölümden beri dizinin en popülerleri arasında yer aldı. Bu başarıda Altın Küre'yi ve oyunculara iki kez SAG Ödülü adayı olan Michael C. Hall, televizyon eleştirmenlerinden En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü aldı. Dexter sizi bir katilin aklının kanlı derinliklerinde dolaşmaya başladığında, Six Feet Under'dan Michael C. Hall, onu etik ve karizmatik yaparak tüm etik anlayışınızı değiştirecek. Onunla bağlantın varsa, kendini suçlu hissetme.

Şovdaki tanıdık bir başka rakam ise Joss Whedon'un "Buffy the Vampire Slayer" da Darla'yı ve Dexter'ın sevgilisinde Rita olarak "Angel" ı oynayan Julie Benz.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger