Elementary Konusu


Elementary Konusu
Elementary Konusu





Tür : Gizem

Tarih : 2012

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,9

Konusu :

Dedektif şimdi New York'ta yaşayan Sherlock Holmes davalarına modern bir bakış getiriyor.

New York Şehri Polis Departmanı, Sherlock Holmes''un güncel versiyonuna adapte edilmiş olan çiftin uyarlanmış olayı çözdü. Jonny Lee Miller, Dr. Lucy Liu, Joan Watson'ı canlandırıyor. Londra’daki rehabilitasyondan kaçtıktan sonra, Sherlock, zengin babasının en kötü kabusu olan zengin bir arkadaş. Watson'la yaşamak zorunda kaldığı Manhattan'a geliyor.

Üç yıl önce bir hastayı ve ehliyetini kaybedene kadar başarılı bir cerrah olan Watson, yeni işini halkına yardım ve ödeme yapma fırsatı olarak görüyor. Ancak, huzursuz Sherlock eski müşteriler gibi değil.

Bağımlılık yapan bir uzman olan Sherlock Watson olarak çalışmalarının hiçbirinin kendisine uygun olmadığını ve kendi rehabilitasyon sonrası rejimini bulamadığını söylüyor: New York'ta bir polis danışmanı olarak çalışmak.

Watson'ın yeni işindeki huysuz Sherlock'a eşlik etmekten başka seçeneği yok.

Sherlock, Watson'ın tıbbi geçmişinden yararlanabileceğini düşünüyor. Watson ayrıca aslında bir araştırmacı tarafı olduğunu keşfeder. Sherlock'un polis dostu Kaptan Tobias bu Toby biliyor Gregson (Aidan Quinn), Sherlock'un Scotland Yard konusundaki tecrübesinden, davaları kapatmakta iyi olduğunu biliyor, bu yüzden onu ekibin bir parçası olarak ağırlıyor. New York sokaklarındaki davaları çözmek için serbest kalan yaramaz Sherlock'un şimdi onu yenecek birine ihtiyacı olduğu açık. Bu çalışma Watson'a ait.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger