Cold Case Konusu



Cold Case Konusu
Cold Case Konusu

Tür : Dran

Tarih : 2003

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,6

Konusu :

Philadelphia cinayet takımının yalnız kadın dedektifi, daha önce çözülmeyen eski suçlar olan "soğuk davalar" atandığında onu aradığını bulur.

Lilly Rush (Kathryn Morris), Philadelphia'daki cinayet davalarında çalışan yalnız bir kadın dedektif. Çözülmemiş davaların atanması (Soğuk Davalar) profesyonel kariyerinde yeni bir pencere açtı. Lilly, suçlu psikolojisini ortaya çıkaran motivasyonları sayesinde geçmişindeki birçok cinayet vakasını çözdü. Şimdi tanıkları sorgulamalı ve aralıklı ve değişen yaşamlardan sonra, bu kez davaları çözmek için yeni teknolojiyi kullanması gerekiyor. Lilly yeni gelişmelere hazırlıklı olmalı. Çalışmaları, yaralı yaraları dirilterek şüphelileri tekrar suça götürebilir.

Lilly Rush (Kathryn Morris), Rush'ın atanmasını kariyerinde bir dönüm noktası olarak görüyor. Mesleğinin asıl amacını en başından beri belirlemişti: Sonsuza dek hiçbir fedakarlıktan vazgeçilemezdi. John Stillman (John Finn) belki de Lilly'nin çıkmaz bir sokağa girdiğinde yardım istediği tek kişidir. Scotty Valens (Daniel Pino) ​​Lilly Rush'ın güvenilir ve güçlü iradesi olan ortağı. Will Jeffries (Thom Barry), Lilly ile geçmişiyle temasa geçebilecek kadar uzun süredir. Nick Vera (Jeremy Ratchford), itiraf ve "itiraf" ile gelmesi gerektiğinde Lilly'nin gidebileceği sert görünümlü bir polis.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger