Fringe Konusu



 Fringe Konusu
 Fringe Konusu


Tür : Bilim Kurgu

Tarih : 2008

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 8,4

Konusu :

Bir FBI. ajan açıklanamayan olayların bira fırtınasını rasyonelleştirmek için kurumsallaşmış bir bilim insanıyla ve oğluyla birlikte çalışmaya zorlanır.

Bilim kurgu, drama ve gerginlik yapımında, özel bir ajan, bir bilim adamı ve oğlu için kazandığımız zafer, bir dizi inanılmaz olayla ilişkili ölümcül bir gizemi çözmeye çalışıyor ...

Yaşam belirtisi olmayan bir uçak, tüm yolcular ve mürettebat öldü, Boston Logan Havaalanına inecek. FBI Özel Ajanı Olivia Dunham (Torv) bu gizemli olayı araştırmak üzere görevlendirildi. Ancak ortağı Özel Ajan John Scott (Vadi) soruşturma sırasında ölümün eşiğinde.

Delirious, Dunham birisinin ona yardım etmesini umutsuzca aramaya başlar. Bu, özel ajanımızı bugünkü Einstein, Walter Bishop (Noble) 'a getiriyor.

Ancak Bishop 17 yıldan fazla bir süredir akıl hastanesinde ve ona ulaşmanın tek yolu asi oğlu Peter'ı (Jackson) yardım etmeye ikna etmektir. Özel Ajan Philip Broyles (Reddick) komutasındaki üçlümüz yakında, bu ölümcül uçakta olanların çok daha büyük ve şok edici bir gerçeğin sadece küçük bir parçası olduğunu keşfedecek ...

© Yabancı diziler | Powered by Blogger