Leverage Konusu

Leverage Konusu
Leverage Konusu






Tür : Dram

Tarih : 2008

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,9

Konusu :

Yüksek teknolojili dolandırıcılardan oluşan bir ekip, varlıklı suçlulardan ve yozlaşmış işadamlarından çalmaya çalışıyor.

İş başında Modern Robin Hoods. Farklı konularda uzman olan her ekip, akıllara durgunluk veren yöntemler yoluyla adalet sağlar. Kaldıraç, A Takımı'nı yeniden inşa ediyor.

Yakında ABD’de sadık bir izleyici kitlesi edinen Leverage, modern zamanların Robin Hood'larını Varis ve Team Hazard gibi klasik dizilerin varisi olarak bir araya getirdi.

Acımasız sigorta şirketleri, uluslararası dev holdingler ve şirketin elinde kâr eden insanların adaletsizlikleri artık bir koz kartına sahip.

Nate Ford başkanlığındaki ekip, kimsenin dolandırıcılıklarına kar bırakmıyor. Her biri farklı alanlarda uzman olan dört eski sahtekar ve eski bir sigorta müfettişi mahkemedeki davaları bilmedikleri şekilde çözerler. Komplo teorileri, ajan hikayeleri ve bulmacalardan hoşlanıyorsanız; Entrika, aksiyon ve takım ruhunun bir kombinasyonu olan Leverage'ı kaçırmayın. Oscar ödüllü aktör Timothy Hutton başkanlığında, oyuncu kadrosu Coupling'den hatırlayacağınız Gina Bellman tarafından renklendirildi.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger