Lost Girl Konusu

Lost Girl Konusu
Lost Girl Konusu





Tür : Fantastik

Tarih : 2010

Yapım : Kanada

iMDb Puanı : 7,7

Konusu :

Kayıp Kız, bazen ölümcül sonuçlarla, insanların enerjisini besleyen bir succubus adı verilen bir doğaüstü olan muhteşem ve karizmatik Bo'ya odaklanır. Doğaüstü klan sistemini ve katı hiyerarşisini benimsemeyi reddeden Bo, esrarengiz kökenleri hakkındaki gerçeği ararken, underdog için mücadele eden bir ün.

Lost Girl, doğaüstü baştan çıkarıcı Bo'nun (Anna Silk) hayatı hakkında. Lis Bo bayan aslında ilerleyen bir Succubus’tur, ölümlülerin cinsel enerjileri tarafından beslenen bir bayan iblis. Normal bir kız gibi, Bo ailesiyle birlikte büyüdü ve erkek arkadaşı ile ilk cinsel aktivitesinde tüm enerjiye ihtiyaç duyana kadar normal bir kız olduğuna inandı. Şimdi yollarda yalnız ve korkmuş. Daha sonra, bin yıllarına kadar sırlarını başarıyla koruyan bir grup efsanevi yaratık olan bir grey faun olduğunu keşfetti. Yalnız olmadığını öğrendiğinde, korkar, di Fae di ve insan arasındaki orta yoldan gitmeye karar verir ve nereden geldiğini ve nereden geldiğini bulmak için sayar, ilk adım biyolojik annesini bulmaktır.

Boisey, Dedektif Dyson tarafından Kris Holden-Reid, Lauren'in bilimsel olarak yardım etmeye çalıştığı bir insan doktoru olarak oynuyor. Zoie Palmer'a, İkizler Ödülü'nü en iyi arkadaşı olarak iki kez Kenzie kazandıran Ksenia Solo eşlik ediyor. Kadro ayrıca Rick Howard'ın doğum numaralarını, dost canlısı ama bir şeyler saklamaya çalışan bir bar sahibi olan Emmanuelle Vaugier'i de içeriyor.


© Yabancı diziler | Powered by Blogger