Merlin Konusu

Merlin Konusu
Merlin Konusu





Tür : Macera

Tarih : 2008

Yapım : İngiltere

iMDb Puanı : 7,9

Konusu :

Bunlar, genç bir adam olarak efsanevi büyücü olan Merlin'in, yakın zamanda en iyi arkadaşı olan Camelot kraliyet sarayında genç Prens Arthur'a hizmet ettiği ve Arthur'u büyük bir kral haline getirdiği yepyeni maceraları. bir efsane.

Kaderi!
Büyülü bir çağ gerçek bir efsanedir. Krallığın kaderi Merlin adında genç bir adamın omuzlarında.

Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi, Orta Çağ efsanesi ile ekranlarda tanışır ... İngiliz yapımı Merlin'de, sihir ve doğaüstü yaratıklar dünyasında bir efsanenin doğuşuna tanıklık edeceğiz, Camelot. Sihirbazların Birleşik Krallık'ta sihir yapmasının yasak olduğu bir zamanda, Merlin adında doğaüstü yetenekleri olan genç bir adam olan Kral Uther'in yönettiği taht alacak olan Arthur Arthur'la geçiyor. İki gencin tanışması kısa sürede dostluğa dönüşecek ve ülkelerinin kaderinde önemli bir rol oynayacaktır. Tarihin en büyük büyücü efsanesi olan Merlin, gençlik yıllarını, fantastik bir coşkuyla bir araya getirecek.

Merlin, Katie McGrath, Bradliy James Colin Morgan ve Angel Coulby'in başrol oyuncusu genç oyuncuları var. Merlin'e deneyimli ve yetkin oyuncular eşlik ediyor. Avcının şarkıcısı Giles rolüyle tanınan Vampire Slayer Anthony Head'deki Buffy, King Uther'i canlandırıyor ve Merlin'e rehberlik eden Oscar adayı aktör John Hurt'u Büyük Ejder'in başında yönetiyor.
 

© Yabancı diziler | Powered by Blogger