FlashForward Konusu



FlashForward Konusu
FlashForward Konusu




Tür : Bilim Kurgu

Tarih : 2009

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,6

Konusu :

FBI’daki özel bir görev gücü, Dünya’daki her insanın eşzamanlı olarak kararmasından ve geleceğine dair kısa bir görüşle uyanmasından sonra araştırıyor.

Geleceğinin bir bölümünü görmüş olsaydın ve gördüklerini beğenmedin ... Gördüğün şeyin gerçek olmadığını görmek için ne kadar çaba sarf edersin?

Aynı zamanda, sarsılmamış bir sarsıntı, tüm dünya nüfusunun 137 saniye boyunca bilincini kaybetmesine neden olurken, herkes kendi geleceğinin bir kesitini görür. Sonra tüm dünya kendini kaosun ortasında bulur.

Los Angeles FBI ajanı Mark Benford, gelecek bölümde gördüklerini temel alarak 29 Nisan 2010 tarihli parçaları bir araya getirmeye çalışıyor, ancak olayların nedenini anlama ve önleme konusunda çaresiz; Onlar onu mutlu edecek türden değiller. Gelecekte, Mark'ın sevgili karısı onu hastalarından birinin babası için terk etti. Mark kendini içkine geri verir, ortağı öldürülür ve ajanlar Mark'ın peşinden gider.

Yakında herkes birbirlerine gördüklerini sormaya başlar. Bu arada, Mark ve ekibi bu garip fenomenin nedenini araştırıyor ve bir daha olup olmayacağını merak ediyorlar. Güvenebilecekleri tek şey, insanların gelecekte görebilecekleri dev bir mozaik ...

© Yabancı diziler | Powered by Blogger