In the Flesh Konusu

In the Flesh Konusu
In the Flesh Konusu





Tür : Korku

Tarih : 2013

Yapım : İngiltere

iMDb Puanı : 8,0

Konusu :

Yükselmeden dört yıl sonra, hükümet, düşman bir resepsiyonla ve kendi iblisleriyle yüzleşmek için küçük Lancashire köyüne geri dönen genç Kieren Walker da dahil olmak üzere Undead'i tekrar girişte topluma kazandırmaya başladı.

Yürüyen Ölü, BBC'den gelen zombilerin çok farklı bir görüntüsü. Ette İngilizce kanalı ilk kıyamet sonrası dizi değil, ama alışkın olduğumuz hikayeye farklı bir yaklaşıma sahip olacakları kesin.

Gönüllü İnsan Kuvvetleri zombi isyanını bastırdı, tüm zombiler ya öldürüldü ya da hapsedildi. Norlfork'ta tedavi edildi ve topluma kazandırılmaya başladı. Hikayemizin merkezindeki karakterimiz Kieren Walker, toplumu kurtarma projesi kapsamında şehre geri dönüyor. Dört yıl önceki ölümünden sonra ne ailesi ne de kasabasındaki diğer insanlar onu tekrar göreceklerini ve bu dramatik dramla nasıl başa çıkacaklarını bilemeyeceklerini düşünüyorlardı.

PDS (Kısmen Ölen Sendromu) olarak adlandırılan duruma karşı hükümetin yeni yayınlanan hoşgörü yasalarını ve topluma geri gönderilen hastalara tolerans göstermesi zorunludur. Ancak topluma ve kanlı bir insan zombi savaşından gelen şehre ve ailesine dönmek zorunda kalan bu genç adam için, o kadar basit değil.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger