Hot in Cleveland Konusu

Hot in Cleveland Konusu
Hot in Cleveland Konusu





Tür : Komedi

Tarih : 2010

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,3

Konusu :

Los Angeles'tan en iyi üç 40 arkadaş, uçakları Cleveland'a acil iniş yaptığında Paris'e uçuyor. Artık Los Angeles'taki tüm normların artık geçerli olmadığını fark ederek, gerçek kadınlara değer veren ve hala sıcak olarak kabul edildikleri yerde kalan bir şehri kutlamaya karar veriyorlar.

Los Angeles'ın gençliği ve mükemmelliği, orta yaşta takıntılı, Cleveland'daki tesadüflerin ardında üç kadın, hayatı yeniden keşfediyor. Cleveland'ın ikinci baharında sıcak ...

Cleveland'da sıcak, Los Angeles'ta, her biri farklı şekillerde yaşamla ilgili üç güzel kadının komik maceralarından bahseder, sıradan ve sıra dışı bir şehir olan Cleveland'a. Boşanmış bir kocası olan Melanie, kocasını ve Hollywood yıldızları için bir güzellik uzmanı olduğunu iddia eden Joy ve 27 yıllık sabun kariyerini tamamladıktan sonra bir tür kariyer krizi geçiren Lily, acil durumuyla hayatlarını değiştirdi. Cleveland'a Paris yolunda iniş.

İlk başta şanslarına lanetlendiler ve Cleveland'da kadınlıklarını hissettiren sayısız adam olduğunu fark ettiklerinde orada kalmaya karar verdiler. En azından bir süreliğine. Asıl eğlence Melanie, 80'lerde Polonyalı Elka ile tanıştığında, kendisini tuttuğu evde hizmetçi olarak tanıtır. Elka rolünde, televizyon efsanesi olarak hatırlanan Altın Kızlar dizisinde Rose Nylund karakterine hayat veren muhteşem Betty White'ı izleyeceğiz. Serinin ana karakterleri Valerie Bertinelli (Melanie), Valerie Bertinelli (Melanie), Bir Zamanda Bir Gün, Frasier'ın Daphne Moon Jane Leeves (Joy) ve Just Shoot Me ?? Nina Van Horn'a Wendie Malick (Victoria) eşlik edecek.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger