I Am the Night Konusu



I Am the Night Konusu
I Am the Night Konusu





Tür :

Tarih : 201

Yapım :

iMDb Puanı : 7,8

Konusu :

Ben Gece Gecesi konusu, çocukluk çağında kabul edilen Faune Hodel'in olağanüstü hikayesidir. Yıllar sonra Fauna'nın tarihinin sırrını çözmenin yolu, Hollywood'un ünlü jinekolog Dr. Sırrı'nın tüm sırlarına George Hodel ile geçiyor.

Chris Pine'ı ekrana taşıyan mini dizinin öyküsü gerçek bir hikayeye dayanırken, Sam Sheridan ve Monica Beletsky senaryoyu yazdı. Ben Gecenin oyuncuları arasında Pine La India Eisley, Kazanan Jefferson Mays, Yul Vazquez, Justin Cornwell, Dylan Smith, Jay Paulson, Golden Brooks ve Leland Orser var. Wonder Woman'ın yönetmeni Patty Jenkins'in yönettiği dizi, altı bölümde gösterilecek.

Gerçek olaylardan esinlenen “I Night the Night”, doğuştan bir genç kız olan Fauna Hodel'in (India Eisley) sürükleyici hikayesini anlatıyor ve Reno, Nevada dışında büyüyor. Fauna, kökeninin gizemleri ile az ya da çok rahat bir şekilde yaşıyor, bir gün onu her şeyi sorgulamaya yönlendiren bir keşif yapana kadar.

Fauna geçmişinin sırlarını araştırmaya başladığında, kendisini ifşa eden davadan harap olan harap bir muhabirle (Chris Pine) karşılaşır. Birlikte Hollywood'un en karanlık sefere ve muhtemelen en rezil çözülmemiş suçuna karışmış bir adam olan rezil bir Los Angeles jinekoloğu olan Dr. George Hodel'e (Jefferson Mays) daha yakındaki kıvrımlarına neden olan uğursuz bir izi takip ediyorlar.


© Yabancı diziler | Powered by Blogger