The Wire Konusu

The Wire Konusu
The Wire Konusu





Tür : Dram

Tarih : 2002

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 9,3

Konusu :

Baltimore uyuşturucu sahnesi, uyuşturucu satıcıları ve kanun yaptırımı gözüyle görüldü.

Yaşamadan önce ABD'deki en büyük 26. şehri ve Maryland'in en büyük şehri olan Baltimore'un hikayesini izlemeye hazır olun. Bunun nedeni, TV'de hikaye anlatıcılığının öncüsü olan The Wire'ın, bellekten kırılmaz bir epik yazmak için gelmesidir.

Özel bir programın uygulandığı özel bir programın konusu olan OZ ve mafya kavramının, en fazla üç ila beş silahlı erkekten geldiğini cesurca açıklayan Sopranos HBO olağanüstü yapımları.

Bu iki dizinin başarısının üstünde, yapım şirketi bağımsız ve kaliteli yayın ilkesini açıklayabilmek için yeni bir dizi aradı. Bu tam olarak 2000 yılında, mini dizi The Corner'ın yaratıcısı David Simon'a uyarlanan aynı kitabın, kanalın kapısını çaldığı yeni bir yer.

İlk sözleri, bunun polis kriminal kovalamaca olmayacağına yemin ederim.

İlk bakışta böyle görünecek.
Ama bir Baltimore hikayesi olacaktı.

Köşe Nasıl Gerçek İnsanlara ve Gerçek Alanlara Dayalı, ancak köşedeki uyuşturucu kaçakçılığı köşesindeki karakterlerin hikayelerini anlatıyor.

Wire ayrıca Baltimore’ın yaşam dinamiklerini ve ülkede suçu, kriminalite, adalet, adalet, kentsel dönüşüm, siyasal otorite ve diğer kavramlarıyla var olma yollarını da ortaya koyuyor. .

Her sezon, banliyöden eğitim sistemine, büyük suç örgütlerine, sahte sendikaları, Baltimore The Wire, HBO'nun farklı bir köşesini keşfetmek ve aynı zamanda dünyanın itibarını artırmak için ayırt etmek zor olacak TV, gerçekçilik, görsel hikaye anlatımı ve kavramlar gibi sosyal eleştiri.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger