Those Who Kill Konusu

Those Who Kill Konusu
Those Who Kill Konusu





Tür : Aksiyon

Tarih : 2014

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,2

Konusu :

Adli bir psikolog olan Thomas Schaeffer'ın seri katilleri takip etmesine yardım eden ve ağabeyinin ortadan kaybolmasının arkasındaki gerçeği aradığı bir yardımcısı olan ve son zamanlarda terfi eden cinayet dedektifi Catherine Jensen'i takip ediyor.

Kanal 2011'de, iki ayrı bölümün toplam on bölümü olan Elsebeth Egholm ve Stefan Jaworski'nin yaratıcısı olan Suç Gerilim Filminin “Kim Kimdir (Den som dræber)” adlı Amerikan uyarlamasına pilot bölümünü sipariş etti. Danimarkalı televizyondaki TV2 ekranları. Serinin orijinal versiyonu, Kopenhag Polisi'ndeki seri cinayetlerin araştırılmasında uzmanlaşmış kurgusal bir birimin katillerinin izlenmesine odaklanıyor.

Serinin Amerikan versiyonu, orjinal senaryo izlerini takip edecek. Hikaye, polis dedektifi Catherine Jensen ve kendisi gibi seri katillerin avlanması hakkında derin bir bilgi ve anlayışa sahip olan adli psikiyatrist Thomas Schaffer'in maceralarına odaklanacak.

American Psycho (2000) ve 2006-2011 yılları arasında HBO ekranında, Büyük Aşk dizilerindeki büyük isimlerden Chloe Sevigny, TVL’nin verdiği bilgiye göre bir katilin aklını zihninde doğuştan anlayabilme yeteneği Ana kadın karakterin karakteri Catherine Jensen'in karakterini tasvir edecektir. Karakter, geçmiş deneyimleri nedeniyle tam bir işkolik haline gelen ve sosyal hayatı olmayan biri olarak tanımlanmaktadır.

Tarihe göre, Thomas Schaffer dizisinin ana erkek karakteri ismi tasvir edildi. 37 yaşındaki İngiliz aktör James D'Arcy, adli psikiyatrist Thomas ve Catherine Jensen'in ortağı Thomas olarak rol alacak. Thomas, üniversitede psikoloji dersi veren yakışıklı ve entelektüel olarak da kabul edilir.


© Yabancı diziler | Powered by Blogger