The Tomorrow People (Yarının İnsanları) Konusu




The Tomorrow People (Yarının İnsanları) Konusu
The Tomorrow People (Yarının İnsanları) Konusu


Tür : Bilim Kurgu

Tarih : 2013

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,3

Konusu :

İnanılmaz yeteneklere sahip (Teleportation, Telekinesis, Telepathy) evrimleşmiş insanlar, Ultra ajanları tarafından avlanıyor.

Aynı isimde olan İngiliz dizisinden bir dizi uyarlama. Genel kavram, telepati, telekinezi ve ışınlanma gibi çeşitli doğaüstü güçlere sahip bir grup gençten oluşacaktır.

Stephen Jameson, bugünün dünyası ve geleceği arasında köprü görevi gören genç bir adam. 1 yıl öncesine kadar olanları bilmediğinde, seslerini duyar ve hayalleri karışmaya başlar. Sonunda dayanamıyor ve diğerlerini (John, Cara ve Russell), “Yarının İnsanları” yı başındaki sesleri dinleyerek buluyor. Ama yalnız değiller. Ultra adlı grup, bu tür özel insanları arıyor, ancak zararlı türler olduğunu düşünüyor.

Stephen'ın gitmesi gereken iki yol var: Çevresindeki insanları güvende tutmak için veya Yarın Halkının yanında durmak için belirsiz ve farklı bir yaşama devam etmek için Yarının Halkını tecrit et. Ama gerçekte istediği geleceğe gitmek değil, babasının gizemli kayboluşunu çözmek için geri dönmek.

Başrol rolü Arrow Stephen Amell'in kuzeni Robbie Amell'dir. Dizinin yapımcılarından biri The Vampire Diaries'ın yaratıcısı Julie Plec.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger