Spartacus: Gods of the Arena Konusu

Spartacus: Gods of the Arena Konusu
Spartacus: Gods of the Arena Konusu





Tür : Savaş

Tarih : 2011

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 8,5

Konusu :

Spartacus'un gelişinden önceki bir zamanda, Batiatus Evi, rakiplerinden ve kendi evinden gelen birçok zorlukla karşı karşıya kaldı.

Spartacus: Arena tanrıları bizi Spartakus'tan önce Capua'da yeni şampiyonların doğduğu zamana götürür. Gladyatör efsanesinin derinliklerine inerken, ideallerinde yaşayan kahramanımız Spartakus, yerini şehvetli Gannicus alır.

Spartaküs yeni karakterlerle ve hayal edilemez mücadelelerle: Arena Tanrıları, Spartaküs'ün nasıl isyan edildiğini ekrana getiriyor. Spartacus'un henüz basmadığı Batiatus'un gladyatör okulu, zevk omuzlarına ve hayali şampiyon Gannicus'a yükseldi. Babasını okuldan devralmayı bekleyen Batiatus, gladyatörleriyle en üst düzeyde savaşmak için her türlü makineyi çalıştırmaya hazır. Tabii ki, sadık karısı Lucretia, planlarının her zamanki gibi en büyük destekçisi. Eski arkadaşları Gaia'nın yardımıyla, Capua'nın iktidarını kazanma ve yönetme konusunda sınırlamaları olmayacak.
Bu yeni dizide Spartacus: Kan ve Kum'da tanıştığımız karakterlerin bulundukları noktaya nasıl geldiğini öğrendiğimizde, Batiatus okulunun giderek nasıl bozulduğunu, açgözlülük ve ihanetle değişen yaşamlara tanıklık edeceğiz. Arena Tanrıları'nda, Batiatus'un zirvesinde, gerginlik arenanın zirvesinde olacak.


© Yabancı diziler | Powered by Blogger