The Simpsons Konusu

The Simpsons Konusu
The Simpsons Konusu





Tür : Animasyon

Tarih :1989

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 8,7

Konusu :

Springfield'ın uyumsuz şehrinde işçi sınıfı bir ailenin hiciv maceraları.

TELEVİZYON TARİHİNDE TARİHİN BİR EDEBİYATI!

Amerika'da en uzun süre tuhaf bakışları ve sıradışı tutumu ile yayında olma rekorunu kıran Simpsonlar, 1987 yılında Tracy Ulmann Show'da bir taslak olarak yayın hayatına başlamıştı. Animasyon dünyasındaki bu çığır açan ürk herpes formatı ailesi, yarım saatlik bir çizgi dizi formatına dönüştürülürken, orijinal karakterlerin görünümü değişti. Kısa süre sonra televizyon tarihinin en önemli yapımlarından biri oldu.

DÜNYANIN AİLE AİLESİ
Liseden sona kadar mezun olan Homer, lise sevgilisi Marge ile evlendi ve Springfield'in orta sınıf ailelerine ev sahipliği yapan Evergreen Terrace'ta bir hayat kurdu. Üç 'ilginç' çocuğu vardı. Zaman geçtikçe Homer, İspanyol kanalında bira, ekipman, Marge pirzola ve Bee Guy'ı sevdiğini fark etti; ve patronu Burns ve komşusu Ned Flanders.
Marge, kutsal aile birliğinin kutsal tarafıdır. İyilik meleği, çocuklarına ve tüm sıkıntılarına rağmen, Homer'i sever. Hayattaki tek lüks, yerçekimine her gün meydan okuyan uzun mavi saçlara sahip olmaktır.
Saksafon çalmasına ek olarak, Lisa da (zevkini alır (okula gitmek, herkes onun vejeteryan olduğunu bilmesini ister ve hayatta en çok istediği bir midillidir (dünya barışından sonra)).
Bart tam bir felakettir. Kilisedeki ilahi yazıların fabrikasyon metinlerle değiştirilmesi sadece masum bir örnektir.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger