The Mindy Project Konusu

The Mindy Project Konusu
The Mindy Project Konusu





Tür : Komedi

Tarih : 2012

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,4

Konusu :

Genç bir Ob / Gyn doktoru, küçük bir ofiste ilginç iş arkadaşlarıyla çevrili kişisel ve mesleki yaşamını dengeler.

MINDY PROJESİ, Emmy Ödülü'ne aday gösterilen bir dizi senaryo yazarı ve yapımcı Mindy Kaling'dir. Dizide başarılı bir kariyere sahip olmasına rağmen, bir kadın özel hayatındaki kötü alışkanlıklardan kurtulmaya çalışır. Ne de olsa, eski sevgilinin düğününde kaç doktor uygunsuz bir şekilde bir tostu, yabancı bir havuzda boğulma tehlikesini ya da ahlaksız bir davranış sergilemek için tutuklanmak üzere doğmuşsa?

Komik, sabırsız ve etkileyici MINDY LAHIRI, Meg Ryan'ın oynadığı tüm romantik komedi filmlerini alıntılayabilir. İyi filmleri ve kötü filmleri sever, Mindy, çünkü her zaman yakışıklı olur. Mindy daha dakik olmaya karar verir, daha az para harcar, kilo verir ve daha fazla kitap okur. Bütün bunların, kusursuz erkeği bulan mükemmel kadın olmasını istiyor. Mindy başarılı bir kadın doğum uzmanıdır ve uzmanlığını hayatı kolaylaştırmayan birkaç doktorla paylaşıyor.

JEREMY REED, sürekli kötü haberler vererek etrafta dolaşanlardan biridir. Ayrıca, Mindy ile direnen tüm çabalarına rağmen, Mindy ile paylaşılan tek Reed değildir, bazen de yatağını paylaşır. Jeremy komik, bencil ve çok seksi. DANNY CASTELLANO, aksine, çok rahatsız olan ve Mindy'nin hastalarını çalan bir adam. Danny, Mindy'nin her hareketini, özel hayatını, hatta çalışma anlayışını bile eleştirir. Ancak Mindy hariç herkes, bir kadının işinde ne yaptığını eleştirdiği gerçeğinin farkında. Omuzdaki bir yük gibi. Ama Mindy bunu kabullenmeye dayanmasa da başarılı bir doktor, Danny.

Ofisin diğer çalışanları da memnuniyetle karşılanıyor: BETSY PUNCH, Mindy'yı sürekli etkilemeye çalışan genç, ciddi ama heyecanlı bir genç kadın. Mindy sık sık üniversitede arkadaşı GWEN GRANDY'de buluşuyor. Valinin kızı Gwen, neşeli, modası geçmiş bir parti kızı. Gwen şu anda bir muhasebeciyle evli ve altı yaşında bir kızı var. Mindy size kariyeri boyunca ne deneyimleyeceğini, yükselmeye ve bazı şartlara uyan (uyuşturucu kullanmayan, gizli bir aileye sahip olan ve dar pantolon giymeyen bir adamla) geldiğinde size yalnızca zaman söyleyecektir. ).

© Yabancı diziler | Powered by Blogger