The Sopranos Konusu

The Sopranos Konusu
The Sopranos Konusu





Tür : Dram

Tarih : 1999

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 9,2

Konusu :

New Jersey mafyası patronu Tony Soprano, evinde ve iş yaşamında zihinsel durumunu etkileyen kişisel ve profesyonel meselelerle ilgilenmekte ve onu profesyonel psikiyatri danışmanlığı aramaya yönlendirmektedir.

AİLE ÖLMEMEZ, ÖLDÜREN KILLER

Tony Soprano ve ailesi, hikayelerine sıfır noktadan başlar. New Jersey'deki dünyanın en ünlü kurgusal Mafya ailesi.

10 Ocak 1999'da başlatılan Sopranos ailesi kısa sürede herkesi etki altına aldı. New York Times gazetesinde, 'son çeyrek yüzyıldaki Amerikan pop kültürünün en büyük ürünü' olarak tanımlandı.

Bir avuç suçlu, hırsız ve soğukkanlı katillerin heyecan verici maceralar yaşamasını beklemek normaldir, ancak aynı zamanda komik olmak için deneyimledikleri şeyler için de geleneksel değildir. HBO'nun çok ödüllü dizisi Sopranos bunu başardı. Yaratıcısı David Chase, daha önce Northern Exposure ve I Fly Fly Away gibi dizilerde yazar-yapımcı olarak çalışmıştı. Asıl adı David DeCesare olan İtalyan / Amerikan Chase, dizinin çoğunun otobiyografik olduğunu söylüyor: aile ilişkileri açısından, 'aile işi' değil.

Dizinin renkli karakterlerine ve onları oynayan oyunculara bir göz atalım (bazıları ödüllendirildi). Kendisini atık menajeri olarak biçimlendiren orta yaşlı bir mafya olan Tony Soprano'nun (James Gandolfini) faaliyetleri, karısı Carmela (Edie Falco), kızı Meadow (Jamie Lynn Sigler) ve oğlu Anthony Jr.'ı içeriyordu (Robert Iler) ) Tony, karısı, çocukları ve dul annesi ve aynı zamanda bir capo ile New Jersey mafyasına karşı aile babası olarak işlerini yapmaya çalışır.

Annesi (Nancy Marchand) bakım evine karşı çıkıyor. Amcası 'Junior' Soprano (Dominic Chianese), Tony ile sürekli güç mücadelesinde. İhanet edilen yeğeni Christopher Moltisanti veya Chris ile (aynı zamanda dizinin yazarlarından Michael Imperioli) de kontrol etmek bir konudur.

Sonunda Tony Soprano çareler, Jennifer Melfi'yi (Lorraine Bracco) bulur, fakat mesleğinde böyle şeyler duymak iyi değildir, adamı çiviler. Psikiyatriste mümkün olduğu kadar uzun süre gittiği gerçeğini sürdürüyor.
Ayrıca Sopranos'ta, Joey'in ablası Gina, aynı zamanda yönetmen Steve Buscemi ve zaten yönetmen Peter Bogdanovich olarak rol alan Drea de Matteo olarak da bilinir. Kara mizahla serpiştirilmiş, argo ve acımasız serilerle bu agresif serileri kaçırmayın.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger