Angels in America Konusu

Angels in America Konusu
Angels in America Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2003

Yapım : ABD, İngiltere

iMDb Puanı : 8,3

Konusu :

Oyun yazarı Tony Kushner, 1980'lerin ortalarında AIDS krizi konusundaki politik destanını uyarlar ve hikayeyi ayrı ama birbirine bağlı bireyler etrafında toplar.

Tony Kushner'ın müzikal sahne oyununu televizyona uyarlama fikri HBO 2003'tür. İlginç bir fantastik drama türüne sahip olan dizi, 6 bölümden oluşan bir dizide bir dizi olarak tanıtıldı, ancak daha sonra 2 parçalı bir DVD seti olarak bulundu. .

Amerika'daki Melekler; ırkçılık, eşcinsellik ve adalet gibi konuları birleştirmek ve aynı anda birden fazla kişinin hikayesini göstermek ve yollarının nasıl kesişebileceğini göstermek. Bunu yaparken, aşırı sanatsal bir anlatı, hayalleri ve hayalleri ve fantastik unsurun içeriğini oluşturan harika oyunculuğu birleştirir. Daha önce birçok Hollywood filmini yöneten Mike Nichols'ın ilk yönetmenlik deneyimi olarak gösterilmiş olmasına rağmen, bu filmin iki bölümden oluşan bir film tadı olduğunu söylemek mümkün. Rüya ve rüya bölümlerinin sahneye yapıldığını söylemek gerekir, çünkü sahneden televizyona aktarılırlar.



© Yabancı diziler | Powered by Blogger