Little Dorrit Konusu

Little Dorrit Konusu
Little Dorrit Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2008

Yapım : ABD, İngiltere

iMDb Puanı : 8,2

Konusu :

Dizi, günlerini aile için para kazanmak ve uzun süredir Marshalsea borçlularının Londra'daki hapishane mahkumlarından olan gururlu babasıyla ilgilenen Amy Dorrit'in hikayesini anlatıyor. Patronun oğlu Arthur Clennam, ailesinin gizemli mirasını çözmek için denizaşırı ülkelerden döndüklerinde ve hayatlarının birbirine bağlı olduğunu keşfettiklerinde Amy ve ailesinin dünyası değişiyor.

Marshalsea Hapishanesi'nin borçları nedeniyle küçük Dorrit'in (Küçük Dorrit) yalanı babasının olaylarına dayanmaktadır. Romanın yazarı Charles Dickens, Marshalsea Hapishanesi'ndeki romanın yazarıdır.

Konuya dönersek, hapishanede doğup büyüyen Küçük Dorrit, babasının en sevdiği çocuk, onunla ilgilenen en küçük çocuk. Aynı zamanda, Clennam günlük ev işleri konusunda da yardımcı oluyor - o her zaman hafif ve sert. Bayan Clennam'ın küçük Dorrit'e yardım etmesinin bir nedeni var. Küçük Dorrit'in iki erkek kardeşi var. Hapishane dışında hayatlarına devam eden başlıca insanlar. Bayan Clennam'ın oğlu Arthur Clennam 15 yıldır babasıyla ticaret yapıyor. Ölümünden önce babasının sözleri üzerine, gizemlerini çözmek için annesinin ülkesine geri döner.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger