Legit Konusu



Legit Konusu
Legit Konusu


Tür : Komedi

Tarih : 2013

Yapım : ABD

iMDb Puanı :

Konusu :

Jim ve arkadaşlarına verdiği ilişki, iyi bir insan olmanın ne demek olduğunu öğrenmeye çalışır.

Ölüme o kadar yakınsın ki, seni güldürmek, hayattan zevk almak için çok az şey var.

Bugün, sağlık olmadığı yerde para; Herkesin parasız olduğu barışçıl bir ilişkide yürümesi çok zor.

 Bununla birlikte, bunların en önemlisi elbette aile ve dostluktur.

Sakat bir vücuda sahip olsanız ve kalbiniz 2 kez durdurulsa bile, 7 yıllık evliliğinizi aldatan bir eş olarak sonlandıracak ve çocuğunuzdan uzak duracaksınız; ülkenizden uzak durmaya çalışsanız bile, arkadaşlarınız yanınızda;

 Her şey biraz daha kolay, aslında FX'in yeni siyah mizah anlayışı Legit buna iyi bir örnek.

Avustralyalı komedyen Jim Jefferies gerçek hayattaki adını uyarlar ve aynı şekilde şovda çalışır. Jimin'in bencil ve umursamaz yaşam tarzı, liseden beri arkadaş canlısıydı ve aynı zamanda ev arkadaşı Steve ile de bir yaşam sürdü.

 Asılsız hayatı Stevein'i huzurevinde olan felçli kardeşi Billy'yi renkli hale getirecekti ve Jimin kendini iyi hissetmek için bir arkadaş olmuştu.

Genç yaşına rağmen hiçbir zaman ilişkisi olmayan annesi Janice'e rağmen hayatını yarı ölü bir şekilde sürdürmesine yardım etti.

Ne kadar muhalif olursa olsun, aynı evi, sıkıntıları, kederi, ama en önemlisi, hayatın renkli tarafını yaşayacaklar.

Her 21 dakikalık bir Legitin bölümü bu üçlü, farklı ve eğlenceli hikayeleri anlatıyor. Legit, kahkahalarla izleyeceğimiz bir dizi değil, tüm bölümü gülümsemeyle izlediğimiz bir prodüksiyondur.

Hangover Vegas seyahati gibi basmakalıp konulara bakarken, Jimin, bakirenin bekaretini kırmak için tavlama teknikleri; Strese girmek için bir uçuş ya da ailenin çorbalarla istila etmesi gibi farklı maceralarla okunaklı; Her kısmı ile sıradanlıktan kurtulmayı başardı.


© Yabancı diziler | Powered by Blogger