The Lost Room Konusu

The Lost Room Konusu
The Lost Room Konusu




Tür : Aksiyon

Tarih : 2006

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 8,3

Konusu :

Bir dedektif, alternatif bir evren için bir portal görevi gören gizemli bir motel odasını araştırır.

1960'larda, Chicago ve Los Angeles arasındaki 66. otoyolda binlerce oda bulunan yüzlerce motel vardı. Bir gün, Sunshine Motel'deki bilinmeyen bir olay, sıradan şeyleri ilginç şeylere dönüştürdü.

Sunshine Motel'deki Oda 10'da bulunan bir makas, tarak ve benzeri nesneler, o gün benzersiz benzersiz özellikler kazandı. Onları sıradan nesnelerden başka bir şey yapmaz ve yok edilemez kılar.

Makas, herhangi bir nesneyi üç boyutlu olarak hareket ettirebilir. Tarağı saçınıza çekerken, süre 10 saniye durur. Camlar 6 m yarıçapındaki tüm ısıyı engelleyebilir. Odanın kendisi güvenli ve güvenli bir ortamdır ve kişinin varış yerine açılan bir kapıdır. Ama aynı zamanda hayatınızı tehlikeye atabileceğiniz bir yer.

Bu nesnelerden birine sahip olmak aynı zamanda onun güçlerine sahip olmak demektir.

Bu nesneleri kullanmanın bazı fiziksel, duygusal ve psikolojik maliyetleri vardı. Bunlardan birini tuttuğunuzda bile sizi bir target.izi hedef haline getirebilirdi.

Yıllardır, belki de Motel odasındaki gizemli insanlar, ilk olaydan bu yana bu nesneleri ele geçirmeye çalışıyorlar. Her zaman olduğu gibi, bazı insanlar sınırsız güce ulaşmayı hayal ediyorlar ve tüm bu nesneleri yakalayarak güç kazanacaklarına inanıyorlar. Diğerleri, kimsenin bu nesneleri tekrar kullanmaması için çabalıyor.

Amaçları zamanla değişmekle birlikte, bu gizemli insanların taktikleri birbirine benzer. Bu nesnelerden birine sahipken etrafınızda hiç arkadaşın olmaması üzücü. Sahip olduklarınızı elde etmek için doğru zamanı bekleyen insanlar var.

Dedektif Joe Miller, Motel odasını öğrenmekle, vurularak ölmek üzere olan genç bir adamın ona, bu nesnelerin en güçlü ve en yeteneklerini verdikleri zamandır: "Odanın Anahtarı". Joe'nun hayatı, odadaki küçük kızının kaybıyla tersine çevrilecek. Kızını kurtarmak için bu acımasız savaşta, Joe'nun ondan tek umudunu almaya çalışacak olan karanlık güçler, Joe'yu hedeflemeyi seçebilir. Anahtarın olması.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger