Arrested Development Konusu



Arrested Development Konusu
Arrested Development Konusu




Tür : Komedi

Tarih : 2003

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 8,9

Konusu :

Seviye başlı oğul Michael Bluth, babası hapsedildikten sonra aile işlerini devralıyor. Ancak şımarık, işlevsiz ailesinin geri kalanı işini dayanılmaz kılıyor.

İLGİLİ KALKINMA, EN İYİ TELEVİZYON YÖNETİMİ GÖZÜNDEN ALTIN YERİNE GÖSTERİLDİ, AŞAĞIDAKİ AİLE'NİN HAYATI HAYAT VERMEK ÜZERİNE GÖSTERİLDİ

Bir aile işinde ortak olarak işinden ayrılan ve aile işini sürdürmemeye karar veren Michael Bluth, oğlu George ile daha fazla zaman geçirmeye ve daha iyi bir baba olmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya karar verir. Babası, George Bluth Sr. (Jeffrey Tambor) sahte suistimal nedeniyle tutuklandı ve Michael'ın tüm planları alt üst oldu ve hatta istemeden Orange County'den ayrılamıyor ve garip ailesine bir şeyler yapması için yardım etmek zorunda kalıyor. Belki de aile üyelerine sınırsız harcamadan nasıl yaşayacağını öğretmek için üstlendiği şeylerin en zorudur.

HER YERDE BROTHERS

Babasının tutuklanmasından sonra devralmaya çalışan babaları Lucille Bluth (Jessica Walter), çok sinir bozucu bir kadındı, geçtikten sonra çevresi tarafından büyük ölçüde terk edildi.

Ailenin en büyük çocuğu olan George Oscar Bluth II (Will Arnett) bir sihirbaz; En gerçek bir işi bulmak, ailenin yaptığı en büyük sayı olarak kabul ediliyor. Ailenin en küçük çocuğu Buster Bluth (Tony Hale), nevrotik bir öğrencidir. Amerikan yerlilerinin törenleri hakkında akla gelen hemen hemen her şey hakkında eğitim almış kronik bir öğrencidir. Evin tek kızı, turisti olmayan ve çalışma izni olmayan talihsiz bir doktor olan Tobias (David Cross) ile evli olan Lindsay Funke (Portia de Rossi). . Linda ve Tobias son derece hoşgörülü ebeveynlerdir. 14 yaşındaki Mae (Alia Shawkat) de çok başarılı bir genç kız.



© Yabancı diziler | Powered by Blogger