Endeavour Konusu



Endeavour Konusu
Endeavour Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2012

Yapım : İngiltere

iMDb Puanı : 8,6

Konusu :

1960'larda geçen gösteri, ilk yıllarında polis memuru olarak Endeavor Morse'u izler. Perşembe günü kıdemli ortağı DI Fred'le birlikte çalışan Morse, Oxford çevresinde bir dizi soruşturma yürütüyor.

1965 Yılı Genç polis memuru Endeavour Morse, masasının başında, dış dünyayı böldü ve istifa mektubunu yazdı. Çoğu insandan farklı şekilde çalışan kafası, onu bu işten ayrılmaya zorlar. Çocukluğu boyunca uzun süredir geleceği olan parlak bir kişi olan Morse, gençliği, aklının her köşesinde hissettiği her zekanın şiddetini hissetmeye başladı.

Oxford Üniversitesine kaydolduğunda, yalnızlığından özgür kalacağını düşündü, en azından kendisi gibi seçkin zihinlerle çalışacaktı, ama burada geçirdiği yıllar onu insanlardan uzaklaştırdı.

Belki bir kalp sorunu yüzünden, belki de içindeki dalgalanmalar nedeniyle, Oxford'un terk edilmesi ona kısa bir kaçış yolu önermiştir.

Üniversiteden sonra ordu. Soruyu cevaplamak umuduyla orduda görev yaptığı yer. Bu dünyadaki yerim neresi?

Doldur Bir süredir girdiği ordudaki boşluğu dolduramaz.

Yeni bir kaçış ve bir sonraki durak için bir yolculuk Ama bu sefer beklenmeyen bir şey oldu. İstifa dilekçesini vermek için girdiği güvenlik binasında, çok önemli bir soruşturma yürütürken personel sıkıntısı çeken Oxford Polisi'ne geçici bir soruşturma yapıldığını öğrendi. Bu sefer, hayat onun gitmesine neden oldu.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger