Gang Related Konusu





Gang Related Konusu
Gang Related Konusu


Tür : Aksiyon

Tarih : 2014

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,6

Konusu :

Her kötü adamın asil bir sebebi var ve her kahramanın karanlık bir tarafı var. GANG RELATED adlı yeni aksiyon draması, Dedektif RYAN LOPEZ, Los Angeles'ın seçkin Gang Task Force'da yükselen bir yıldız. Dünyanın bilmediği şey, Ryan'ın polis olmadan çok önce, farklı bir kardeşler grubuna bağlılık sözü verdi - Los Angelicos adında güçlü bir Latino çetesi. Ryan'ın en iyi arkadaşı ve polis ortağı, ünlü bir çete üyesi tarafından anlamsız bir şekilde öldürüldüğünde, Ryan, uzun süredir kentin organize suçla mücadelesinde ön sırada bulunan Görev Gücü üyesi CASSIUS GREEN ile bir araya geldi.

Kolluk kuvvetleri ve çeteler arasındaki bu savaşta seri, yalnızca sokakları gerçekten tanıyan insanların sokaklarda savaşı nasıl kazanabileceğini araştırıyor. Mesleğine rağmen, Ryan hala çetenin lideri JAVIER ACOSTA'ya bakıyor, baba Ryan'ın tüm hayatı ve polis teşkilatına girişini ustalaştıran adamla gurur duymaya çalıştığını düşünüyor.

 On yıl boyunca Ryan, Javier ve Javier'in oğulları tarafından tutulan bir sır: soğukkanlı çete teğmen CARLOS; ve Ryan'ın çocukluğunun en iyi arkadaşı, düz bağdaşlı yatırım bankacısı DANIEL.

Ancak Ryan, polis olmak için Los Angelicos'tan çok daha fazla adanmış olduğunu anlamaya başladı. TAE KIM, VERONICA "VEE" DOTSEN ve Görev Gücü lideri SAM CHAPEL dahil olmak üzere ekibine saygı duyuyor;

Ryan'ın, diğer adıyla kızı JESSICA Hill'in kentin Bölge Başsavcısı olan diğer vekil baba figürü. Ryan'ın eğitimi sokaklardan geliyor ve okulculuk, Cassius ve polis biriminin geri kalanının kentin en tehlikeli çetelerini hedeflediği gibi, kendi yararına olacak.

İki bağlılığı, iki baba figürünü ve iki aileyi dengelerken, Ryan'ın birine olan sadakat duygusunun artması, nihayetinde kanunun hangi tarafında olduğunu gerçekten belirleyecektir.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger