Ray Donovan Konusu



Ray Donovan Konusu
Ray Donovan Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2013

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 8,3

Konusu :

Los Angeles'ta zenginler ve ünlüler için profesyonel bir "tamirci" olan Ray Donovan, kendi ailesi tarafından yaratılanlar dışında herkesin sorunlarını ortadan kaldırabilir.

Bir dizi drama ve komedi dizisi olan Ray Donovan'ın hikayesi, gayrı resmi bir soruna, zengin ve ünlüün sorunlarını çözen ve ortadan kaldırılması gereken profesyonel bir danışman ve problem çözücüye odaklanıyor. Donovan adlı bu karakter, müşterileriyle ilgilenirken başaramadığı, kendi sıkıntılı aile yaşamıyla baş etmek zorunda.

Dizide, Ray Donovan, ilk filmi X-Men Origins: Wolverine, Salt, Scream ile tanınan aktör Liev Schreiber tarafından canlandırılıyor. Deadwood (Trixie), Caprica, Anarchy'nin Oğulları ve ER gibi dizilere tanıklık eden 41 yaşındaki Paula Malcomson, Ray Donovan'ın karısı Abby Donovan olarak sahne alacak. Karakter, Hollywood yaşam tarzına uyum sağlamakta ve aile problemleriyle uğraşmakta zorlanan sert bir Bostonlu olarak tanımlanmaktadır. Jon Voight (Mickey Donovan), Elliot Gould (Ezra Goodman), Eddie Marsan (Terry Donovan) ve Dash Mihok (Bunchy Donovan).

© Yabancı diziler | Powered by Blogger