Major Crimes Konusu

Major Crimes Konusu
Major Crimes Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2012

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,7

Konusu :

Los Angeles Polis Departmanından Kaptan Raydor'u takip eden Closer (2005) spin-off serisi.

Closer A kapısının üreticileri, bir kapının açıldığını söylüyor!

Sevilen Kişi, daha yakınımız 7 mevsimden sonra izleyicilere veda edecek; Bununla birlikte, dizinin yapımcıları ve oyuncu kadrosunun büyük bir kısmı yeni çıkan Büyük Suçlarla ekran maceralarına çıkıyor.

Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedgwick), the chief character of Closer, takes over the management of Sharon Raydor (Mary McDonnell). Sharon Raydor, who is disliked by the MC team, is now self-assured and should win his trust; Of course our team in the meantime, the new managers to comply with the strict rules and the love of making everything in accordance with the book!

Closer'daki suçların kapatılması büyük ölçüde Brandy'nin üstün sorgulama taktikleri ve suçlulardan aldığı itiraflara dayanıyordu. Büyük Suçlar, suç dünyasına farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor: Suçu itiraf etmenin ötesinde, aynı zamanda suçlunun mahkumiyeti de var.

Tiyatro ve filmdeki başarılı kariyerine ek olarak, Battlestar, Galactica'daki Laura Roslin'i canlandırmasıyla televizyon tarihinde önemli bir yer edindi; Oscar, Altın Küre ve Emmy adaylığı kazanan Mary Mcdonnell (Yüzbaşı Sharon Raydor) başrolü oynuyor.

G.W. Bailey (L. Provenza), Tony Denison (Lt Flynn), Michael Paul Chan (Lt Tao), Raymond Cruz (Det. Sanchez), Phillip P. Keene (Buzz), Robert Gossett (Taylor) ve Jon Tenney (Fritz) cinayetleri çözmeye devam edecekler!

Kearran Giovanni (Det. Sykes), Graham Patrick Martin (Rusty Beck) ve Kyra Sedgwickin (Brenda Leigh Johnson) gibi yeni yüzlerin yanı sıra Corey Reynolds (Gabriel) ve JK Simmons (Şef) Papa).

© Yabancı diziler | Powered by Blogger