Perception Konusu

Perception Konusu
Perception Konusu


Tür : Dram

Tarih : 2012

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,5

Konusu :

Daniel Pierce, federal hükümetin karmaşık ceza davalarını çözmesine yardımcı olmak için benzersiz bakış açısını kullanan eksantrik bir nöropsikiyatristtir.

Şizofren eğilimlerini ve yüksek zeka seviyesini gösteren algı, FBI’ın psikoloğa yardım etmesine yardımcı oluyor.

Algılama serisi, gerçeklik nedir? Soru ile başlar.

Farklı beyin fonksiyonlarını iş açısından avantaja dönüştüren şizofren eğilimli başarılı bir araştırmacı. Daniel Pierce bu soruyu sınıf arkadaşlarına yönlendiriyor.

Tabii ki, bu sorunun cevabı insanlık tarihinin başından itibaren tartışılmaktadır.

Felsefelerini veya sanatlarını bu soru üzerine inşa eden sayısız sanatçı ve düşünür var.

Bir açıdan gerçeklik; algısal bir oyun. Pugnalizm'in çatlak profesörü Piercei'nin algı konusunda oldukça farklı deneyimleri var ve bu da onu diğer insanlardan farklı kılıyor. Aklı, sıklıkla onun için oyunlar oynar.

Nöropsikiyatri alanında çalışan bilim adamı, bilinçaltının uyarıları ve yönlendirmeleri gibi aklının oynadığı oyunları itiraf eder ve böylece FBI karışık suç dosyalarına yardım eder ve kendi bilinçaltından yardım alır.

Kısacası, iki kişilik bir grup gibi, kolluk kuvvetlerine de yardım ediyor. Profesörün olaylara müdahalesi açık ve net.

FBI'daki ilk şey dahil, insanlar tarafından biraz öfkeli ve sanırım bu kez iş işe yaramayacak ve öğretmenimiz kendini kapıda bulacak;

Bir ampul yanıyor ve Dr. Pierce algısında ve algısında görünmez görüyor. Çözmesi kolay olmayan şeyleri çözer. Çünkü kime yalan söylediğini görebilir. Çarpık bir aklın nasıl bir olay yaratabileceğini biliyor ...


© Yabancı diziler | Powered by Blogger