Mob City Konusu



Mob City Konusu
Mob City Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2013

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,6

Konusu :

1947, Los Angeles. Cop Joe Teague, William Parker'ın liderliğindeki LAPD ve Bugsy Siegel'in liderliğindeki mafya arasında dolaşıyor.

Bu yeni seri, Polis Direktörü William Parker'ın Los Angeles Polis Departmanı'ndaki istikrarlı liderliği ve ardından Los Angeles'ın suç dünyasında en üst sıraya çıkan eski boksörü Mickey Cohen tarafından yönetilen Mickey Cohen tarafından yönetiliyor.

 - Masum köylüler arasında yıllarca süren devasa para hikayesini anlatır.

Jon Bernthal (Yürüyen Ölü) dizisinde, LA Polis Departmanında eski bir denizci olan Joe Teague'in karakterini oynuyor.

Jeffrey DeMunn (The Walking Dead, Shawshank Redemption), LA Emniyet Müdürlüğünün yeni organize edilen iş bölümünü yöneten Hal Morrison'ın karakterini canlandırıyor.

Jeremy Strong (The Happening, Lincoln) ayrıca Morrison'ın asistanı Mike Hendry olarak rol aldı. Neal McDonough (Kaptan Amerika, Çaresiz Ev Kadınları), yolsuzluğa ve Mickey Coheni'ye son vermeye kararlı bir polis memuru olan Kaptan William Parker olarak görev yapıyor.

 Milo Ventimiglia (Heroes), II. Dünya Savaşı sırasında Teague ile omuz omuza savaşan, ancak şimdi organizasyonla çalışan avukat Ned Stax olarak rol yapıyor.

Simon Pegg (Ölülerin Yıldızı Star Trek), organizasyonun fatihi olan üçüncü sınıf bir komedyen ve konuk oyuncu Hecky Nash'dir.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger