Parks and Recreation Konusu



Parks and Recreation Konusu
Parks and Recreation Konusu




Tür : Komedi

Tarih : 2009

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 8,6

Konusu :

Bir Indiana kasabası kamu görevlisinin saçma geleneği, şehirlerini daha iyi bir yer haline getirmek için çeşitli projeler yürütür.

 Parklar ve Rekreasyon (P & R) aynı zamanda The Office gibi sahte tipte bir seridir. Sahte, alay (alay, eğlence, alay, sahte, taklit) ve belgesel (belgesel) birleşmeden oluşur. Sahneler belgesel çekme, kameraya bakan oyuncular ve / veya alay tarzının neredeyse röportaj benzeri özellikleridir.

P & R Indiana'da Pawnee adlı kurgusal bir kasabada (bu kurgusal kasabanın web sitesi bile: http://www.pawneeindiana.com). Olaylar genellikle belediyenin Park ve Rekreasyon Bölümünden sorumlu kişilerin çevresinde gerçekleşir. Kasabadaki parkların ve bahçelerin düzenlenmesinden sorumlu olan bu birimin halka açık bir toplantısında, Ann yerleşti ve erkek arkadaşının evlerinin yakınında açılmış bir deliğe düştüğünü söyledi. Bunun üzerine, Park ve Rekreasyon Bölümünün müdür yardımcısı Leslie, çukuru kapatıp bir parka çevirmeyi vaat ediyor. Olaylar gelişir.

Kısacası bürokrasi, lobicilik, kayırmacılık (kayıtsızlık), yerel yönetimlerin önemi ve özelleştirmenin önemi hakkında çeşitli eleştiriler ve şakalar bulacaksınız. Hala başlama sırasının hızlandırıldığına ve aynı zamanda güzelleşdiğine tanık olacaksınız. Belki bir Seinfeld veya HIMYM değildir, ancak The Office severler kesinlikle bir göz atıyor.

Oyunculara gelince, Amy Poehler'i Leslie Knope'daki Park ve Rekreasyon Bölümünün müdür yardımcısı olarak göreceksiniz. Poehler'i Saturday Night Live ve Tutuklanan Gelişim'den hatırlayan insanlar olacak, yine bir sahte. Ofiste Karen Filippelli'yi oynayan Rashida Jones, ayrıca hemşire Ann Perkins'i oynuyor. Dizide, Hintli olmasına rağmen, Kaliforniyalı olduğunu iddia eden Tom Haverford, Aziz Ansari tarafından oynanıyor. Paul Schneider, şehir plancısı Mark Brendanawicz'i canlandırırken, Ann'in sevgilisi bir rockçı Andy olarak Chris Pratt, Leslie'nin patronu olarak Ron Offerman, Ron Swanson ve Aubrey Plaza'da ise stajyer April Ludgate olarak atandı.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger