Graceland Konusu





Graceland Konusu
Graceland Konusu


Tür : Aksiyon

Tarih : 2013

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,7

Konusu :

Çaylak bir FBI ajanı, Güney Kaliforniya'daki gizli ajanlar için eski bir efsane FBI ajanı tarafından eğitildiği bir eve gönderilir.

White Collar, serinin yaratıcısının drama ve ABD Ağında yayınlandı. Seri, genel konsepte aynı evde yaşayan bir grup gizli ajanın inşaatı ve gerçek tecrübesine dayanıyor.

Güney Kaliforniya'da, uyuşturucular için zamanında denize bakan bir eve el kondu ve ev, bir grup ajanın yaşaması için uygun bir yer haline geldi. FBI, Uyuşturucu ve Sınır Koruması ajanları burada normal bir yaşamları var ve gizli bir görevdeymiş gibi yaşıyorlar. Bu ajanlardan biri olan Donnie, işle ilgili bir sorun yüzünden vuruluyor ve seri, yeni birinin gelmesiyle başlıyor.

Mike Warren yeni mezun olmuş bir FBI ajanı. Akademiyi 1. olarak bitiren bir ajan olarak, başkentin atanmasını beklerken kendisini bu evde bulur. Bu yeni dünyada herkesin bir sırrı vardır ve görevleri nedeniyle yalanlar bir yaşam tarzıdır.

Serinin adı Graceland, evdeki ajanlara verilen bir takma ad. Burası Elvis Presley'nin öldüğü ve mezarının bulunduğu son yıllarda yaşadığı evin adıdır.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger