One Tree Hill Konusu



One Tree Hill Konusu
One Tree Hill Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2003

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,7

Konusu :

Üvey kardeşler Lucas ve Nathan Scott, hem basketbol sahasında hem de arkadaşlarının gönlünde akrabalık ve rekabet arasında ticaret yapıyorlar.

Tree Hill kasabasının diğer ucunda yetişen Nathan ve Lucas'ın, basketbol tutkusu ve aynı babaları dışında, ortak noktaları çok az. Çarpıcı ve kendine güvenen Nathan, lise basketbol takımının yıldızı ve zengin bir ailenin çocuğu. Sokak basketbolunda sessiz, içe dönük ve efsanevi olan Lucas, çalışan bir annenin tek çocuğu.

Nathan'ın babası Dan, lisede, Lucas'ın annesi Karen ile bir aşka sahip. Karen'ın Lucas ile olan hamileliği sonucu Dan, kariyerini terk etti ve bıraktı. Basketbol kariyerinde başarısız olduğu zaman, üniversitede tanıştığı yeni kocası ve oğlu Nathan ile birlikte kasabaya döndü. Lucas varlığı reddediyor.

Bu karanlık sır hiç erkeklerden saklanmaya çalışıldı, ancak kaderi onları aynı basketbol takımıyla karşılaştırdı ve yaşamları beklenmedik bir şekilde iç içe geçmiş durumda. İki kardeşin birbirlerinin rollerine alışması biraz zaman alsa da, bu yeni gelişmeye ilgi duyacakları kesin.

Önceki hesaplar bu sefer çözülmek üzere yeniden açıldı. Sırlar, tartışmalar ve beklenmedik gelişmeler her hafta izleyiciyi ekrana bağlar.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger