Ripper Street Konusu

Ripper Street Konusu
Ripper Street Konusu




Tür : Gizem

Tarih : 2012

Yapım : İngiltere, İrlanda

iMDb Puanı : 8,1

Konusu :

Whitechapel sokakları, Dedektif Müfettiş Edmund Reid'in ve bir keresinde Jack Ripper'ın korktuğu bir yerde yasa ve düzeni sağlamayı amaçlayan memur ekibinin uğrak yeri.

1889'daki bu suç ve eylem serisinde, olaylar "H Bölümü" ("polisler polisi" olarak da bilinir) etrafında gelişir. Kahramanlarımız Doğu Londra'nın kaotik sokaklarını düzene sokmaya çalışıyor.

H Division (H Division), Londra'nın banliyö semtlerinden biri olan Whitecapel'de görünen ve yaklaşık 20 cinayet işleyen ve uzun süredir bulunmayan Jack the Ripper Jack'in bir süre sonra daha rahat geçti. H Bölümü ve suçluların korktuğu acımasız bir polis gücü olarak ün salmıştı.

Müfettiş Edmund Reid (Matthew Macfadyen), Çavuş Bennet Drake (Jerome Flynn) ve çaylak Hobbs (Jonathan Barnwell) bu takımda öne çıkıyor.

Bu zorlu görevlerde, eski ABD Ordusu askeri kaptanı Homer Jackson (Adam Rothenberg) cesetlere ve otopsilere yardım etti ve arkadaşları Reid ve arkadaşları ipuçlarını kovalayan arkadaşlarıyla mahkemeye geri döndü.

Ekmek yiyen gazetecilerin yanı sıra Ripper Jack'in kaybolduğuna pişman olanlar vardı.

Sonuçta, seri katil olmasına rağmen, turistlerin dikkatini çekti ve bu banliyö mahallesi için birçok iş sağladı. Her yeni cinayet davasında, H Bölümünün işini zorlaştıracak Best veya kıdemli denetçi Abberline gibi gazetecilerin isimlerinin ortaya çıkmasının nedeni budur. Reid'in bu sıradaki tek amacı, Jack'in onu düşürdüğü durumdan kurtulmak ve suçlulara karşı savaşını sürdürmektir.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger