Rosemary’s Baby Konusu

Rosemary’s Baby Konusu
Rosemary’s Baby Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2014

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 5,5

Konusu :

Ira Levin'in klasik romanın modern 4 saatlik mini seri uyarlaması, genç Biberiye Woodhouse'un komşularının, bir şeyi almak için eğilmiş bir Şeytan tarikatına ait olabileceğine dair şüphelerine odaklandı.

 Ira levin'in romanının 1967 baskısı, Roman Polanski'nin 68 filminin modern bir uyarlaması olarak TV'ye uyarlandı. Kitap ve filmin aksine, dizinin öyküsü New York'tan Paris'e taşındı ve iki gece için 4 parçalı mini dizi NBC kanalına dahil edildi (11-15 Mayıs).

Guy Woodhouse mesleğinde hareket eden ve yetiştirmeye çalışan bir kişidir. Karısı Rosemary ile Paris'teki bir apartman dairesine dair bazı söylentiler duyuyorlar - ama kulağına tutuyorlar. Ülkenin yeni komşuları da Castevet ailesiyle, özellikle de Guy ile daha fazla zaman geçirmeye başladı. Bu arada, Rosemary şaşırtıcı bir şekilde hamile olduğunu ve Guy'ın çalışmalarının beklenenden daha kısa bir sürede gerçekleşmeye başladığını öğrenir.

Burada her şey yolunda gözükse de, Rosemary bir süre sonra komşularının göründüğü gibi olmadığını ve bebeği hakkında bazı kötü niyetleri olduğunu düşünüyor; dahası, düşüncelerinin gerçek olup olmadığını ve kocasına bu şekilde güvenip güvenemeyeceğini sormaya başlar.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger