Skins Konusu

Skins Konusu
Skins Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2007

Yapım :  İngiltere

iMDb Puanı :

Konusu :

Şüpheli ebeveynliklere rağmen yetişmeye ve aşka ulaşmaya çalışan bir grup İngiliz gencin ve otorite figürlerinden ziyade arkadaş (ve sevgili) olmak isteyen öğretmenlerin öyküsü.

Sıradan gençlik dizileriyle uğraşmaya başladı mı? Tek problemlerini izlemekten bıktınız mı, o gün ne zengin bebeği giymek zorunda kaldılar? Dedikoducu kızlar, bayat bakışlar, cebindeki eli artık sizin için çekici değil mi? O zaman sizi Skins'le tanıştırayım ...

İngiltere’nin E4’ünde 2007’nin başında yayınlanmaya başlanan deriler, Bristol’de yaşayan gençlerin hayatlarına odaklanıyor. Gençlerin hiçbiri süt dışında değil. Biri anoreksiktir, biri hocasıyla yatakta, diğeri Müslüman ve ailesini eşcinsel arkadaşına ve eşcinseline nasıl açıklayacağını düşünüyor ve bu liste devam ediyor. Anladığınız herkesin ciddi sorunları var. Dizi sayesinde bizi üzmüyor, her bir parçayı bir karaktere ayırıyor, genç insanlarımızı daha yakından tanımamızı ve sıkıntılarını paylaşmamızı sağlıyor. Uyuşturucular, eşcinsellik, kopmuş aile ilişkileri, cinsiyet, narsisizm, antisosyallik, cinsel istismar, içe kapanma gibi gençler arasında yaygın olan sorunlara değinen Skins, ilk bölümde bile, diğer gençlik serilerinden ne kadar farklı olduklarını göstermektedir. pembe gözlüklerle değil, tüm gerçekleriyle yaşam. bize kanıtlıyor. Bölümler ilerledikçe, bu gençlerin her biri ne kadar yalnız olduğunu görüyor ve ilk etapta komedi gibi görünen sahneler lezzetli bir tiyatroya dönüşüyor.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger