The Killing Konusu



The Killing Konusu
The Killing Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2011

Yapım : ABD, Kanada

iMDb Puanı : 8,2

Konusu :

Bir polis soruşturması, yas tutan bir ailenin destanı ve Seattle belediye başkanlığı kampanyası, 17 yaşındaki Rosie Larsen'ın cesedinin ardından birbirine kilitlenmiş bir arabanın bagajında bulundu.

İlk sahnede sakinlik sesi ve doğanın sesi ayaklarınızdan çalınır. Kaçan iki kadın görüyoruz; ayrı zamanlarda, ayrı yerlerde. Biri bilmeyiz, birileri çığlık ile ölmeye çalışıyorsa ... Sonra ne oldu, izlenmesini bekleyen mükemmel bir pilot.

AMC'nin yeni dizisi Killing, oldukça başarılı olan Danimarkalı televizyon dizisi "Forbrydelsen" in bir uyarlamasıdır. Serinin ana konusu, öldürülen genç bir kızın araştırılmasıdır. İlk sezon 13 bölümden oluşuyor.

Seattle'daki bu cinayetin polis soruşturmasına dayanan konusu da üç farklı öykü içeriyor: dosyaya atanan dedektiflerin, ailenin ve şüphelilerin öyküsü. Olay, şehirdeki politikacıların katılımı ile karışıyor. Bölümler ilerledikçe, herkesin sır sakladığı yüzeye hiçbir şey çıkmaz ve karakterleri hayatlarını sürdürmeye çalıştıkça geçmişlerini bırakmazlar.

Her ikisi de 17 yaşındaki kurban Rosie Larsen cinayetinin soruşturmasında ortak olan Sarah Linden ve Stephen Holder, Dana Scully ve Fox Mulder'ı açık tutuyor. Kızarıklığı ve hoş tutumu ile Linden Scully'ye benziyor. Tutucu, daha çocuksu yapısı ve oyuncu karakteri ile Mulder'a benzemez. Tabi serideki başka efsanevi yapımlar yok. İzleyen "Burnum burada Milenyum kokusu alıyorum!" diyenler olacak. Bunun en büyük nedeni, serinin kasvetli atmosferi aldığı ve Millennium ekibine ev sahipliği yaptığı mükemmel Seattle şehridir. Bize göre bir dizi seçmek için mükemmel bir yer burası.

Ruh hali ve olağanüstü müziği ile The Killing kendini diğerlerinden uzaklaştıracak. Kısacası, izleyicilere kasvetli prodüksiyonları ve ağır ama etkileyici bir şekilde işlenmiş olay modellerini tanıyıp, bizden anlatmak için bir yapı var!


© Yabancı diziler | Powered by Blogger