Rubicon Konusu

Rubicon Konusu
Rubicon Konusu




Tür : Gizem

Tarih : 2010

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,9

Konusu :

Will Travers, New York City merkezli bir federal istihbarat ajansında, hiçbir şey göründüğü gibi olmayan bir hikayeye atılan bir analist.

James Badge Dale'in büyük bir komployu çözmeye çalıştığı Rubicon, 70'in politik gerilim geriliminin temel özelliklerine başvurdu.

AMC kanalının yeni komplo dizisinin ismi Rubicon C, Ö Breaking Bad 've “Mad Mad Men” gibi yüksek kaliteli prodüksiyonlarıyla dikkat çekti. Aslında Julius Caesar. 49'daki İtalyan Rubicon nehrine atıfta bulunulmuştur. İadesi olmayan bir noktadan ilerlemek anlamına gelen 'Rubicon'u geçmek' terimi, Sezar'ın bu tarihi adımında söylenmiştir ve günümüze kadar gelmiştir. Ancak, dizi ABD'nin 70'lerin paranoyası yapıldı. ya da ünlü Üç Akbaba Günü. James Badge Dale'in "Rubicon" u "The Departed", "24" ve "The Pacific" bölümlerinde başrol oynadı. "The Sopranos" ve "Sex and the City" dizisini yöneten Allen Coulter.

1764/5000
KOMPO’NUN KURAMI DEĞİL
İlk bölümde, bir entelektüel ve şifre kırıcı ağı olan Amerikan Politika Enstitüsü ile tanışıyoruz. Ofiste çalışan bir analist olan Will Travers'la birlikte korkunç bir trajedi ile karşı karşıya kaldık, hiçbir şey göründüğü gibi olmayan bir maceraya daldık ... 11 Eylül'de karısını ve çocuğunu kaybedecek Tren kazasında kaybetti. Bu ölümden sonra kahramanımız, tekinsiz bir komplo hakkında ipuçları araştırıyor. Kadroda James Badge Dale'in yanı sıra Oscar adayı Miranda Richardson ve Walk the Line'da Dallas Roberts gibi güçlü isimler var. Şirketler ve hükümetler arasındaki şüpheli ilişkilerle ilgileniyorsanız, bu çarpıcı güven ve güce kayıtsız kalmayacaksınız, sloganıyla, ”Her komplo teori değil. Şirket

RUBICON ADI GELECEK Mİ?
Rubicon, İtalya'nın kuzeyinde 29 km uzunluğunda bir nehirdir. 'Rubicon'u geçmek unda, kentin geri dönüşü olmayan noktasının ötesine geçmek için kullanılır. 49'da nehri lejyonu ile geçmeyi kastetmektedir. Rubicon zamanla nehir yatağını defalarca değiştirdiğinden, orijinal Sezar nehrinin nerede geçtiğini söylemek mümkün değildir. Nehir, Roma Cumhuriyeti döneminde önemlidir, çünkü generallerin geçmesinin yasak olduğu ülkenin kuzeyi ile güneyi arasında bir sınır çizgisidir. M.Ö. Julius Caesar nehri 49'da geçtiğinde, bu yasağı ihlal etti ve bir iç savaşa neden oldu. Tarihçi Suetonius'a göre Sezar, Alea'nın bu arada okun yaydan çıktığını iddia ettiğini söyledi, geri dönüş yok ”dedi.
Geri bildirim gönder
Geçmiş
Kaydedilenler
Topluluk

© Yabancı diziler | Powered by Blogger