Six Feet Under Konusu



Six Feet Under Konusu
Six Feet Under Konusu



Tür : Dram

Tarih : 2001

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 8,7

Konusu :

Bağımsız bir cenaze evi işleten, işlevsel olmayan bir California ailesinin üyelerine karamsar bir şekilde bakan bir drama dizisi.

Birinin FISHER AİLESİ için ölmesi gerekiyor.
AMERİKAN GÜZELLİKİN YARATICILARININ EŞSİZ HATTI.

Six Feet Under, Los Angeles'taki Fisher & Diaz Cenaze Evi'ne ait ve işletilen bir ailenin hayatı. Geçim kaynaklarını 'başkalarının ölümünden' alan bir aile, aile şirketinin kurucusu ve şefi olan Nathaniel Fisher artık yaşamıyor; aile üyelerinin yürekleri ve hayallerinde, hayal edebileceğiniz gibi 'capacos'.

Kim kim?
Nate Fisher (Peter Krause)
Fisher kardeşlerin en büyüğüdür. Babasının trajik ölümüne kadar Seattle'da yaşadı. Fisher & Sons Cenaze Evi'ni miras aldığı ilk kez, payını babasının rakibine satmaktı. Kardeşi David ile konuştuktan sonra, şirketin devam edeceğine karar verdiler.
David Fisher (Michael C. Hall)
Fisher Brothers'ın medyanı. Bu, 20 yaşından beri aile şirketlerinin ayrılmaz bir parçası. Nate'in şirketi ilk satma teklifi, ancak Nate vazgeçti ve 'devam etmeye karar verdi', aile şirketinin hayalleri görmezden gelmeye çalışmaya ikna edildi.

Claire Fisher (Lauren Ambrose)
Fisher Brothers'ın en küçüğü. Büyüdüğü ev her zaman doluydu; ölü ya da yas
Ruth Fisher (Frances Conroy)
Ruth, hayatlarını insanlara bakmakla harcayan, onlar için bir şeyler yapmaya çalışan anneleri.
Nathaniel Fisher (Richard Jenkins)
Fisher Ailesi Başkanı. O cenazede bir araba kazasında öldü. Sık sık ailesine alay etmek için bir hayalet gibi geliyor ve onlara birçok kez ilham veriyor.


© Yabancı diziler | Powered by Blogger