Rome Konusu



Rome Konusu
Rome Konusu



Tür : Aksiyon

Tarih : 2005

Yapım : ABD, İngiltere

iMDb Puanı : 8,8

Konusu :


KADIM'IN ROMA'DA YANLIŞ OLMASI ZAAF OLACAKTIR. BİR BAŞARI, KİŞİSEL İYİ, KENDİNİ VE AİLE KALDIRILDI. SEZAR'IN ORDUSU İKİ SATICI ROMAN'DA YÜKSELDİ

Yıl İ.Ö. 52. Cumhuriyet, paylaşılan iktidar ve şiddetli kişisel rekabet ilkeleri üzerine kurulmuştu, tek bir adamın mutlak kontrolü ele geçirmesine asla izin verilmezdi. Ama şimdi bu temeller çatırdıyor, yozlaşma ve aşırılık onları yiyip bitiriyor.

Sekiz yıllık savaştan sonra Gaius Julius Caesar, Galya'yı fethetti ve Roma'ya geri döndü. Savaşlarda tecrübe kazanmış tartışılmaz sadık adam ve köleler, altın ve yağan varlıklar var. Elinde radikal, toplumsal değişim için popülist bir düzenleyicidir. Aristokrasi, Roma'ya girerse savaş suçlarıyla ilgili olarak bunu yapmaktan korkar ve tehdit edilir. Senato'da, güç dengesi sağlayabilen kişi, Sezar'ın eski arkadaşı (Ciarán Hinds), ortağı ve patronu Pompey Magnus'tur. Sezar'ın 13. lejyonundan iki asker olan Lucius Vorenus (Kevin McKidd) ve Titus Pullo (Ray Steveneson), lejyonlarının birleştirici sembolü olan bayraklarını geri getirmek için Lejyon'a gönderildiği zamanlar merkezdedir.

Bu, eski Roma'nın önemli gelişmelerinde yer almalarına neden olacak bir olaylar zincirinin başlangıcıdır. Roma, muazzam bütçesiyle bir cumhuriyetin çöküşünü ve bir imparatorluğun oluşumunu, dramatik bir sevgi ve ihanet drama, ustalar ve köleler, karılar ve kocaların dramalarını anlatıyor.

Roma Cumhuriyetinin son günlerinde hem şanlı hem de sıradan Romalıların hayatlarının dünyaya açık bir ifadesi.



© Yabancı diziler | Powered by Blogger