The Bridge Konusu



The Bridge Konusu
The Bridge Konusu




Tür : Suç

Tarih : 2013

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,6

Konusu :

ABD ve Meksika'dan iki cinayet memuru olan Sonya North ve Marco Ruiz, olayı takiben bir ceza davası sonrasında El Paso'da Amerikan-Meksika sınırındaki El Paso'da birlikte çalışmaya başladı. Seçime katılan ilk kişi Alman aktris ve eski model Diane Kruger'dı. Diane Kruger, El Paso cinayet dedektifindeki Sonya North'a hayat verecek ana kadın karakter.

Daha İyi Bir Yaşamda En İyi Erkek Oyuncu dalında 2012 Oscar adaylığını kazanan Meksikalı aktör Demián Bichir, El Paso cinayet dedektifi Sonya North'un (Diane Kruger) ortağı Meksikalı dedektif Marco Ruiz olarak görülecektir.

Sınırın Meksika tarafında yaşayan ve ani bir kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden zengin bir dul olarak nitelendirilen zengin adam olan Charlotte Millwright, El Paso Polis Bölümünde Annabeth Gish'i (Sonia North) buldu. un patronu Lt. Thomas Wright (Gölün Zirvesi) ve Ted Watson (Keşiş, Şans, Kuzuların Sessizliği) ve yerel bir kadın sığınağında gizemli bir çift olan Steven Linder alçıdaki diğer isimlerdi. .

Texas-Chihuahua sınırının her iki tarafında faaliyet gösteren seri katili çıkarmak için iki dedektif birlikte çalışıyor.

© Yabancı diziler | Powered by Blogger