Rizzoli & Isles Konusu



Rizzoli & Isles Konusu
Rizzoli & Isles Konusu




Tür : Dram

Tarih : 2010

Yapım : ABD

iMDb Puanı : 7,6

Konusu :

Dedektif Jane Rizzoli ve Başhekim Muayene Dr. Maura Isles, Boston'daki suçları çözmek için bir araya geldi.

Açıl! Polise taze kan geliyor! Yeni dedektif serisi Rizzoli & Isles, biri dedektif diğeri kıdemli usta bir uzman olan iki kadın karakterin maceralarına devam ediyor.

Jane Rizzoli ve Dr. Maura Isles, Boston'daki suçlularla el ele gitmeye kararlı. İki iyi arkadaşı olan Rizzoli ve Isles, farklı alanlardaki uzmanlıklarını kullanarak masumların en büyük umudu olacak. Çin kökenli Amerikalı yazar Tess Gerritsen'in sekiz kitaplı Rizzoli & Isles kitaplarından TV'ye uyarlanan dizi, TV'de geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu ve ikinci sezonu korudu. Jane, Boston'daki cinayet masasındaki tek kadın dedektif. Etrafında sadece Maura ile birlikte giydiği koruyucu kalkanı giyen, sert ve erkeksi bir kadın.

Öte yandan Maura, Jane'den daha zengin bir ailede yetişen ve ölülerle yaşayanlardan çok daha iyi olan, erkeklerle ilişkilerinde çok başarısız olan, her zaman tasarımcılar tarafından hazırlanan giysiler giymeyi önemseyen bir kadın. Jane ve Maura arasındaki kontrast ne kadar fazlaysa, dostlukları o kadar derinleşir. Uzmanlıklarını birleştirdiklerinde, karmaşık cinayet davalarını çözmekte zorlanmıyorlar.



© Yabancı diziler | Powered by Blogger